Pepparkakor och matte

Nu ligger jag på Linns golv och äter upp hennes pepparkakor och myser medan Linn och Emelie räknar matte. JAG NJUUTER. Känns så skönt att provet är över. Linn har redan packat väskan till hagafesten HAHA, är hon taggad eller?
Hejs


Hittat tillbaka

Tja jag har inte haft ork att skriva men här får ni några rader om min helg iaf.
I fredags bakade jag och Matilda vårat första pepparkakshus tillsammans, det blev ganska misslyckat. För det första så brände jag sockret som vi skulle ha som lim, och för det andra så sabbade Matilda en vägg men det löste vi med mycket galsyr och godis :D Efter det åkte vi till storatuna kyrka och hade genrep med kören inför Lucia.


Matilda och det fantastiska pepparkakshuset

I lördags hade vi genprep med dansen, det gick ju som det gick...skit dåligt, men alla var jätte nervösa. Det var oxå Lucia i lördags och då sjöng vi i kyrkan med kören. Det var faktiskt helt okej, även om jag inte är något fan av våra låtar. Efter det åkte jag hem till Matilda och tittade på 90210!!! det är så gryyymt bra :D

Jag och Anders och Matilda

I Söndags var det dags för dansppvisning. Jag var sjukt nervös innan vi skulle upp på scenen, jag hade ju finbesök av Linn, Martin och Andre. Men självklart gick första gången ap dåligt, jag tappade bort mig helt, men kul vare. Andra gången gick betydligt bättre då ville man inte gå av :D


D
et blev mer pepparkaksbakning i måndags för då kom Linn och Andre hem till mig, det var jätte mys :D Vi hade dock ingen julkänsla, vi körde med rihanna musik istället. När Linn tog bussen hem så lärde Andre mig att spela poker och vi vann 40 kr, YES. Sen pluggade vi lite matte också, till ingen nytta haha.



tack å hej




Lördag

Lördagen började med att jag skottade snö tills jag fick kramp i armarna, om jag ska vara ärlig så har jag aldrig skottat snö ^^ men det gick an med lite musik. 
På eftermiddagen kom Linn, vi gjorde väl inte så jätte mycket förutom att jag gjorde mig iordning för kvällen. Klantig som Linn är så hade hon sönder sina strumpbyxor så vi fick lov att åka hem till henne igen och byta. Väl där så stekte jag på några hamburgare åt oss med sötpotatis till, mums! Jag kände mig som frun i huset när jag stod vid spisen och Linn satt och gottade sig :
När vi hade ätit klart åkte vi hem till Martin och lyssnade på en jätte bra låt "Ryan Adams and Neal Casal - When The Stars Go Blue" :D  Vi hann bara stanna där ett kort tag för sen kom Anton och Emma och hämtade oss för att sedan åka hem till Emma. Anton är GULD. När vi hade varit hemma hos Emma ett tag drog vi vidare till dagnyhusen och chillade först i Antons brors lägenhet och sen i Kyeds tjejs kusins lägenhet :P
Vi flängde runt en hel del igår med andra ord.
Det var jätte kul att träffa Emma föresten, det var ett tag sen sist.
Nu ska jag hem till Matilda och höra om hennes äventyr i Hudik, sen ska vi på sista danslektionen innan uppvisningen.
Hejdåå


En fredag

Igår följde jag med Linn och Emelie till Falun för att köpa julklappar men egoist som jag var köpte jag bara kläder till mig själv. Två linnen och en T-shirt blev det. Sen skulle Emelie klippa sin lugg i på Orr&Stüffe så vi följde med, det blev ricktigt snyggt!

Leker inne på Kuckelikana och Orr&Stüffe

Senare på kvällen kom Linn, Ronja, Hannah, Martin, Simon och Andre hem till mig. Vi hade jätte trevlig, drack O'boy och käkade mackor :D


J
ust ju väntar jag på att Linn ska komma så vi kan styla om min blogg (kan inte sånt själv) Jag har redan tröttnat ^^
Sen ska vi vara med Emma D och så blir det att shake AS ;)
Tja

friskis

Nu har jag precis kommit hem från ett step pass på friskis. Jag säger bara HAHAHA vad dålig jag var! Det enda jag gjorde var att yra. Det kan Linn intyga om ;) men jag måste säga att det var sjukt kul ändå :D Det var kul att träffa Linn, vi hade en del del att prata om :) 
Just nu håller jag på att bränna Akons nya album på pappas villkor faktiskt haha men GAH vad grym killen är!
Akon - Beautiful (Feat. Kardinal Offishal & Colby O'Donis)
Nu örkä jag inge mer
Hoj

hej

Dagen började med matte stöd kl 8, något som inte gav mig så mycket hjälp tack vare att det var mycket folk som behövde hjälp och tiden räckte inte åt mig.
Sen kan jag kan berätta att jag har fått två nya smeknamn till idag, Pockahontas och indianen, tack vare mina bruna vinterskor.. kul. Men något som var kul på riktigt var att Caroline ringde mig idag och vi kom fram till att vi borde fira nyår tillsammans, det skulle vara sjukt roligt! :D
Idag ska jag följa med Linn på step på friskis för första gången, hon säger att det är jätte kul så jag litar väl på henne :D bussen går om en timme så jag lär käka något innan
tjao

Lite bilder från festen

Tack allihop för en kul kväll!! :D

Jag och Linn :)
Jag och Linn :D

Viki och Linn (;


Linn :D

Hemmafrugan ;)

brudää

=))

pusselipuss


vart är min kropp?

Tack för en kul kväll älskling! :D <3

jahapp

Hallihallå
Skolan var helt okej, sovmorgon till 9.40 YES. som tur var missade jag branövningen så jag slapp stå ute och frysa :P
Och som om vanligt fick jag några nya fula smeknamn av vissa i klassen. Tack som fan för de haha. Knight of the shining armour och vita springare än två av dem..HAHA.
Sovmorgonen var behövlig efter att bara ha sovit två timmar i lördags.  Nu är jag fatiskt pigg som en lärka och ska snart iväg till friskis, ensam denna gång.
Idag har jag pluggat lite på kemiprovet som vi har på fredag, USCH säger jag. inte kul :( och nu sitter jag här och lyssnar på Oasis som martin pratade om idag på engelskan. Oasis-wonderwall är en mycker bra låt :)
Jag pratade nyss i telefon med min kära vän Caroline från göteborg. Jag saknar dig superdupermycket! <3
/ Jossi
  

RSS 2.0