22.58

Även om jag somnade vid 5 imorse så är jag ruskigt pigg. Fotbollsträningen gick super bra, skulle kunna tänka mig att ta en löptur nu på momangen men istället sitter jag med en godispåse upptryckt i fejan..ajaj. Jag som åt en sådan nyttig kvällsmat. Det blev sallad, gurka, tomat, ägg och bacon, jag la även på lite jordnötter =)
Mammi och pappi är i sthlm och ska hämta Lovan på Arlanda nu, de kommer hem imon. Åååh vad jag saknar min skit unge! Men satan vad jag njuuter av att vara hemma själv! Mitt rum är så klart stökigt men det sket man väl i, sånt tar jag tag i imon innan the family dyker upp ;) 


P.S

NI ÄR SÅ JÄKLA GOA ALLIHOP! <3

Friends!

Igår fick jag storbesök utav Olivia, Lovis, Jennie, Hannah, Kia, Tilda, Linus och Matte. Vi chillade fram till småtimmarna då vi började prata om spööken. Då var det bara jag, Hannah, Olivia, Matte och Linus kvar så då åkte vi på det spökar i borlänge och fyihelvete vad rädd jag var på slutet!! När vi kom hem sov alla över hos mig =)

Snäll som jag är väckte jag Matte, Hannah och Linus med en kopp te och tidningen på sängen i morse. Vad gör man inte för sina vänner liksom?

Jag kom nyss hem från Kupolen. Jag har varit där med Matilda och vi har köpt mat och massa andra grejer vi måste ha med oss till ayia napa!! :D Ikväll blir det träning sen får vi se =)


Bilder från Göteborg
























Emmakväll

Igår kom Emma hit och vi käkade tacos, var ute och gick i en timme och tittade så klart på OC (som är våran favvoserie ;)) innan vi somnade. 
Det var super kul att träffa dig sötis, tack för en trevlig kväll!! 


 

hur gammal är jag egentligen?

Idag hade jag och Carro planer på att gå på liseberg så vi drog dit en sväng även om det spöregnade. Vi åkte två karuseller och gick in för att spela men det gick ju inge vidare. Efter 1,5 timmar tröttnade vi och ville hellre åka till Ikea så då gjorde vi det hahaha. Hur gammal känner man sig inte när man hellre går på Ikea än Liseberg? Carro storshoppade till lägenheten, tavlor, kakform, diskborstar, skål, ljus, tv-bord. Tv-bordet skruvade vi ihop själva och tavlorna spikade Carro upp med en pokerväska och tavlorna sitter snett hahah, hon är föjävlaskön :D Hon hade även köpt blommor och fyra glas men de glömde vi på Ikea haha, suck...

En vecka kvar till ayia napa!!!!


havää

Gårdagen var lyckad! Förfest här i Carros pojkvän Jimmys lägenhet och sen avenyn :D

Idag var vi ut med carros familj på deras båt i havet, det var gigantiska vågor wihow vad kul det var! Först stannade vi och fikade räkmackor och sen åkte vi vidare och badade vid några klippor. Detta är ju verkligen LIIVET och jag är kär i familjen johansson!
När vi åkte tillbaka till lägenheten köpte vi med oss pizza och massor med godis så nu myser vi framför tv:n. 
Imon bire Liseberg :D  

Pussis


pistagenötter

Nu sitter jag och Carro i soffan i Jimmys lägenhet och käkar pistagenötter och halv sover, ska väl snart börja ladda inför utgång! :D

13.46

Nu har vi precis kommit hem efter en lång promenad från lägenheten. Snart ska vi ta en buss till en sjö och bada lite med marcus kompis och sen kommer carros päron och hämtar mig kl 16 för då ska vi hämta carro på flygplatsen :D

tjingling

Göteborg!

Nu har jag landat i göteborg och nu sitter jag hemma hos marcus. Vi har precis ätit med hans supergulliga föräldrar och nu packar han sin väska för vi ska snart till deras lägenhet och sova där över natten. Carro är på cypern men kommer hem imon vid 17 =)

01.10

Muums vad gött det är med langos! Matvrak som jag är vågar inte erkänna hur många jag åt ^^
Efter langosen var Anna en datanörd medan jag och Matilda lirade krocket haha. Det är en bortglömd, underskattad lek som är super kul även om jag  förlorade 3 av 4 matcher höhö. När Anna hade nördat klart tog vi oss en promenad runt i staden och njöt av värmen och när vi kom hem slängde vi ut en filt på gräsmattan och tände ljus =)

Nu måste jag sova, tåget går kl 12 imon och jag måste upp och duscha och packa det sista.
Loovii jag saknar dig! Hoppad du har det SUPER BRA på Malta!! <3










God natt


historian om carro och marcus

Idag var det sista dagen på jobbet, JIPPI! Äntligen ledig!! Nu har jag snart packat klart allt som jag ska ha med mig till Göteborg.

Jag måste berätta hur jag lärde känna mina kära vänner Carro och Marcus.
Allt började i Cypern i fig tree bay sommaren 2007. Marcus träffade jag först. Jag var nere vid bryggan och badade med en kille som heter Christoffer och helt plötsligt kom Marcus och joinade oss och vi började snacka en hel del. Det slutade med att vi tre tillbringade resten av tiden på cypern tid tllsammans vilket var 1,5 vecka ungefär. Vi spelade biljard, pingis, flöt runt på madrasserna i havet, åkte soffa mm och hade GALET KUL!

Carro däremot träffade jag kvällen innan vi skulle åka hem tråkigt nog. Hon och hennes kompis Martin satt i baren och jag bestämde mig för att börja prata med dem. Vi fick genast jätte bra kontakt och röjde hela kvällen lång.
Sedan dess har vi hållt kontakten via msn och tel typ varje dag =) Carro hälsade jag på förra sommaren men Marcus har jag inte sett på två år så det ska bli super kul att träffa honom. JAG SAKNAR ER! <3

Ikväll ska jag, anna och matilda götta oss med langos hemma hos mig, muma
pöss på er 


så kan det gå..

när pappor leker med kameror.. Detta hittade jag på min kamera idag, vilken egotrippad pappa jag har haha :D



Spontanitet

Visst behövs det mera spontanitet i vardagen? Jag och en på mitt jobb hade en lång diskussion om det på fikarasten idag. Man är alltid så jäkla rädd för att gå fram till främlingar och tex ge komplimanger eller prata överhuvudtaget. Varför är det så, vad är det värsta som kan hända? Jo att personen blir jätte glad och ger en för hård kram att man bryter revbenen. Nej jag tror inte det händer faktiskt. Det värsta som kan hända är att personen blir jätte glad och vad är det för läskigt med det? Jag vet själv hur glad jag blev en gång när en tjej kom fram till mig och sa att hon tyckte att min jacka var jätte snygg och undrade vart jag hade köpt den.
Vi är så jäkla kinkiga. Jag vet situationerna när man ser någon som har tex en snygg väska, då tänker man, ska jag gå fram och fråga vart hon har köpt den eller inte? Nej jag skiter i.. sen ångrar man sig när man har gått därifrån, men om man väl gör en god gärning och går fram till presonen så ångrar man sig aldrig.

Det var så roligt för när jag gick hem från jobbet så mötte jag ett par som liknade mina kompisar så jag vinkade jätte glatt men märkte i samma sekund att det inte var mina kompisar för paret tittade på varnadra med en konstig blick och sa "öh, känner du henne eller?" 
Ni ser, folk blir förvånade när man hälsa på dem man inte känner. 
Jag säger bara, mera spontanitet! Det gör allt så mycket trevligare =)     

tjejmys

Idag slutade jag jobbet 17.00 och då tog jag mig en 40minuters promenad hem. När jag kom hem hade mamma stekt på lax och sen bar det av till grannen min. Det var jag, matilda, lovis, kia, hannah, olivia, jennie, sara, elin och sen mötte jag madde i dörren när jag gick hem :) Vi snackade, åt chirre, nötter och spelade spel.
Nu har jag precis tagit mig ett fotbad som var otroligt nödvändigt! Men det är så fruktansvärt jobbigt att fila fötterna, man får ju ont i hela kroppen!






Kvällsbesök

Lovis, Kia och Matte var nyss här vilket var jätte trevligt men nu gick de hem till Kia för att dricka te men jag kunde inte följa med för jag ska upp tidigt imon och jobba :(


19.33

Nu har jag precis tagit mig en efterlängtad dusch som jag har drömt om hela dagen eftersom att jag var för lat imorse för att blåsa håret och grejer. Idag jobbade jag 8-17. Jag har absolut inget emot att jobba en sån här regnig dag.
 


Efter jobbet tog jag mig en fik på wayne's med Andre, Martin och simon och fick höra en del om deras tripp till alanya =) 

Ikväll ska jag tjilla med Looovis!! =) 

 

back home

Nu har jag precis kommit hem från en weekend i Stockolm som har varit toppen!
Gårdagen började med att en tripp till kyrkan för att titta på Linneas konfirmation. När vi kom hem käkade vi lunch och sen gick vi och badade =) När vi kom hem igen hade de flesta gästerna redan kommit så det var snabba ryck att duscha och göra sig redo haha. Det var en hel rös med folk som kom för att fira. Det var en kille på festen som hade träffat Johan Glans!! Ni som känner mig, tror ni jag blev AVUNDSJUK och tror ni att vi hade kul?! JAA klart vi hade :D

Imorse åkte vi till Vaxholm en sväng och fikade lite innan vi åkte hem =) Nu väntas en sista veckas jobb sen far jag till Göteborg!!

Här kommer bilder ifrån helgen



































09.36

Nu har jag precis käkat frulle och ska snart göra mig redo för att gå till kyrkan och titta på Linneas komfirmation. Gårdagen var kanon! Först anlände vi till min faster och sen tog jag, Anna och Janne tåget in till stan för att gå på grönalund. Frittfall tilt och extreme var ju jätt roligast =) När vi kom hem åt vi först med hela tjocka släkten och sen gick jag, Anna, Janne och Adina ner till sjön och tog oss ett kvällsdopp, ÅÅH vad jag också vill bo nära en sjö eller havet!!! När vi kom hem blev det mys på altan till myggen tog över.. Jag är käär i täby och stockholm!! 

See yaa 


Stockholm

Idag har jag avklarat min sista dag på jobbet för den här veckan iaf, endast en vecka kvar nu. Imon åker jag till sthlm och hälsar på kussarna i täby.  En av dem har nämnligen komfimerat sig. Ikväll ska jag sova hos Anna för jag åker ner med henne och Janne imon och går på grönan en sväng innan vi åker hem till Östlunds, men eftersom att min ekomoni inte är den bästa så får nog jag bara strosa runt lite =) Jag tycker ändå inte att det finns några roliga karuseller där längre.. 

Nu är väskan näst intill färdigpackad. Jag har aldrig i hela mitt liv rest iväg med en sån här liten väska! Men den är riktigt praktisk, speciellt som handbagage när man ska flyga =) ett hett tips. Den rymmer en hel del.



Snart blir det Harry Potter =) Tjao


trääning

Äntligen har jag kommit igång med träningen någolunda iaf. Gick till jobbet idag och ikväll var jag ute och gick i en timme. Det var ungefär 1 och en halv månad sedan sist..aauusch.
Idag slutade jag klockan fyra och då åkte jag hem till Olivia en sväng och bakade den berömda kladdkakan! Det är vår specialitet ;) Vi satt ute på gräsmattan och käkade, fattar ni, GRÄSMATTAN VAR TORR :D

Nu har jag precis städat mitt rum och nu spelar jag gitarr, det går faktiskt framåt. Det gäller att inte ge upp i första taget!
Imon blir det först jobb 7-16 sen harry potter med min kusin, måste säga att de filmerna är rätt coola på bio B-) 

 
god natt

Max

Kom nyss hem från en tur på max med mina flicks, Lovis, Hannah och Kia. Det var riktigt trevligt att snacka ur sig lite. Ni är för goa, vi måste ses oftare hönni! Det roligaste var att Lovis fick fågelbajs på hennes tröja och jag på min jacka =)
Nu ska jag klinka lite gitarr, var ett tag sedan nu, jag fick upp ögonen för den igen när Hannah spelade för mig igår =)

Puusss


Hannahs första krogenrunda :D

Igår var det fest hos Hannah som nyss fyllt 18 år!! Hon bjöd på mat och marängswizz :D (tror det stavas så) jamii. Det var riktigt kul hemma hos Hannah, vi spelade med andra ord och jag och blondinen hannah kom näst sist moha, jag skyller på min lagkamrat.. På kvällen drog jag, hannah, lovis och kia till s2. Också väldigt trevligt!
TACK FÖR EN KANONKVÄLL TJEJOR! <33











Fredag

Äntligen heelg!! Jag kan inte förstå att jag sitter hemma helt ensam en fredagkväll men vet ni vad, jag njuuter! äntligen en stund för sig själv :) Det kan hända att jag blir för rastlös om ett tag, den som lever får se. Idag fyller hannisen 18 år, GRATTIS TILL DIG! :D

sorry gullet hade ingen nyare men du är en sööötis
 
Nu är tågbiljetterna till goa göteborg bokade, den 23-28 juli åker jag till min underbara vän carroo och där ska jag även träffa marcus jippiii! :D Kan inte vänta längre 
Ha en trevlig fredagskväll mina kära 

YEEY

Den här helgen har varit sjukt rolig! Jag och Matilda hade finbesök av Jens, Lukas och Linus från hudik. Jens och Linus träffade vi för snart två år sedan när vi var där på markanden och bodde hos matildas farmor och sedan dess har vi hållt kontakten, helt otoligt! :D
De anlände i fredags och då grillade vi och hade lite party hemma hos matilda och sen sov alla där. Jag har inte garvat så mycket sen jag vet inte när hahaha.
På lördagen gick vi upp och åt frulle sen drog vi till kupolen, ett måste för en nykomling. Efter det satte vi oss och fikade och sen badade vi i maserhallen. På kvällen bjöd mor och far hem dem på middag hos oss. Vi åt gott och hade väldigt trevligt, spelade gitarr och sjöng! precis sånt som jag ÄLSKAR! Mamma och pappa ni är så himla bäst <3

Medan vi åt var matilda på 18års fest men vi hämtade upp henne vid halv 11 och åkte sedan tillbaka hem och umgicks med mina och matildas päron för det var så jädrans trevligt! vid halv 1 följde jag och matilda med dem till deras vandrarhem och chillade där ett tag innan vi gick hem :)
TACK FÖR EN KANON HELG




















Jobbar och sliter

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev men det har sina orsaker. Nu har jag jobbat på banverket i två veckor och har ytterligare tre kvar. Där sitter jag framför en dator i 8,5 timmar varje dag och har gärna ingen lust att sätta mig framför den igen när jag kommer hem. Solen skiner och därför befinner jag mig utomhus så mycket jag bara kan när jag inte jobbar. 
Imon får jag och Matilda besök av några killar från Hudik :)

Måste bara säga att PeaceandLove var en riktig HÖJDARE! Jag kan inte hitta ett enda fel! Tack allihop :D 
 

RSS 2.0