Stockholm / coldplay för vissa..

Lördagen var super mysig! Först åkte vi till täby där våra kusiner bor och lämnade väskorna, sedan åkte vi in till stan och storsade runt lite. Vid 15.00 åkte pappa och lovi tillbaka för att byta om medan jag och mamma tog ett glas vin på söder på en utebar, OJ VAD MYSIGT! vilket ställe! + att det spelades coldplay i högtalarna ;) Efter det åkte jag och mammi till stadion och mötte upp pappa och lovi som hade ombyte med sig till oss, mina klackskor tex, man lär ju passa på att använda dem när man är i själva stockholm för där finns det massor med långa människor =) När vi hade lämnat av lovi och pappi och gjort oss snygga så gick vi till tranan och chillade innan vi begav oss till en italiensk resturang. Det kan va varit bland det godaste jag har ätit! Tack mamma för en KANON DAG!!
Eftersom att jag inte fick se coldplay denna gång så bjuder jag på ett youtubeklipp som jag hittade här om dagen ;)
Ett bekant ansikte dyker upp vid 2.05 ;)



vinst igen =)

Spelade mot falu bs idag och vann med 3-2. Gjorde ett mål och en assist :D
Jag sitter och lyssnar på coldplay just nu för dem är bäst i hela världen, oj vad jag vill se dem imon!! Jag får verkligen aldrig nog av dem!

Imon far jag till sthlm med familjen. Pappa och Lovisa ska SE COLDPLAY men jag och mamma ska strosa runt på stan för jag har ju redan sett dem. Men det blir mysigt med en mor&dotter dag, det var allt för länge sedan nu =)

puss på er


tränung

Idag planderade vi lite inför nollningen som sker på ettorna imon ;) I våran länga är det tre stycken treor som ska nolla en stackars liten etta höhö.. Kom nyss hem från fotbollsträningen som gick hyffsat iaf. Imon ska vi spela match mot falu bs!

Första skoldagen och grattis mammi!

Ja, den var inte allt för tung. En titt på schemat, upprepande information av mentorn, slut.
Efter skolan tröståt jag och Hanna på thaien, vilket var gryymt gott! När jag kom hem fick vi besök av mormor, maria, johanna, johan, lotta och kornelia. Vi fikade och åt tårta eftersom att mammi fyller år idag. Grattis till dig!
Jag var jätte snäll mot henne imorse. Pappa var inte hemma och jag skulle börja kl 12 men ändå gick jag upp halv 8 och gjorde iordning frukost, ett ljus och en liten svensk flagga och väckte henne med en sång =) Lovan tänker ju inte allt för långt så henne väckte jag när jag var klar med frullen så hon fick stå för lite extra sång och paketen ;)

Nu har jag precis käkat sushi och är proppmätt men ska försöka ta mig ut och träna en sväng snart :)


vinst

Matchen gick väl sådär för mig men vi vann iaf mot kv med 5-1!! Nu sitter jag bara här och degar, vill inte börja skolan så därför tänker jag inte gå och lägga mig än..

Ikeakörv

Kom nyligen hem från Ikea. Jag hängde med matilda, hennes mor och syster dit imorse. När de hade handlat klart blev det så klart IKEAKORV, hur gott är inte det? Sen gick vi och shoppade lite. Jag köpte en ny kalender (eftersom skolan börjar imon...) och en ny kofta från gina :) Idag ska jag spela min första seriematch hahah. Jag har inte haft tid med en enda i år. Jag är nervööös. 
Nu är tjejorna i Magaluf, åhh va roligt!
pusss


SIM-KORTET ÄR TILLBAKA

Idag har jag änrligen fått mitt sim-kort med samma nummer som förut. Nu känner jag mig hel igen ;) Om ni ska smsa till mig, skriv gärna vem det är ifrån så jag vet :)


en vanlig dag i borlänge?

Idag har jag halvstädat mitt rum och sen tittat på bragematch med matilda och elin. Matilda spådde mig och min framtid ser ljus ut. Hon kom fram till att jag ska träffa en kille i sthlm, han ska ha tröja och jeans och jag ska vara naken. Vi ska flytta till Malmö och få fem barn, alla tjejer :) När vi hade nördat oss ett tag bestämde vi oss för att cykla varannan höger, varannan vänster. När vi kom till stan började det SPÖREGNA och vi fick cykla hem. Väl hemma, genomblöta, göttade vi ner oss i matildas soffa, tittade på film och tryckte i oss chirre. 
Det var en vanlig dag i Borlänge. Lite annat mot ayia napa må jag säga..Jag saknar det oerhört mycket!

=)


Emma du är så himla go! Tack för igår gumman! <3


...

Förlåt! Ni vet vilka ni är. Jag är hemskt ledsen och vet inte vad jag ska säga..

polisanmälan

Idag har det varit en tung dag. Jag har anmält mobilen och kameran till polisen och skickat in anmälan till länsförsäkringar så jag får ut pengar. Sen har jag också spärrat mitt simkort så jag får ett nytt om några dagar med samma nummer så ni vet att ni snart kan nå mig. Resten av dagen har jag bara deppat och tänkt tillbaka på ayia napa! JAG VILL TILLBAKA ÅÅÅÅH
 

If I say aya, you say napa!!

Nu har jag kommit hem från den roligaste resan i mitt liv! ojojoj säger jag bara! Men..andra kvällen började så bra som den bara kunde men slutade så dåligt som det bara gick. Min mobil och min NYA kamra blev stulen ur min handväska på grabbarnas precis innan vi skulle gå..Jag mådde och mår dåligt över det varje sekund, jag kan inte tänka på nått annat just nu men jag får försöka att inte deppa ner mig för den här resan är något jag aldrig kommer glömma. Jag och Matilda träffade jätte trevligt folk och hade as kul 24/7. Det var barrunda, partybåt, poolparty, grabbarna grus och blue moon bar :D Några bilder på bloggen blir det inte på ett bra tag med tankte på att jag inte tog några, jag får vänta tills folk jag träffade där får skicka.. TACK FÖR EN UNDERBAR VECKA MATILDA!

Nu är jag supermegatrött
 

ARLANDA

Nu sitter vi på arlanda och väntar på flyget som går halv 7 så vi har en låååång väntan kvar!

See ya in a week :D

sego

Om cirka fem timmar går tåget till sthlm och havl 7 imon bitti bär det av mot AYIA NAPA och jag har inte ens börjat packa, ops...

RSS 2.0