uuuhaa

kom nyss hem från det spökar i blge med stefan, lovan och jacob. Nu har jag åkt den ca 6 gånger men är lika rädd varje gång man ska våga sig ut och titta. Idag gick vi till och med runt på kyrkogården kl 00.00, läskigt!

sitter i soffan nu i min ensamhet och känner mig lite skrajsen så känner att jag måste ladda upp en bild på en riktig snygging för att kunna slappna av lite ;)


Broken dreams

Kom precis hem från en solning i maserhallen med Hanna, efter det tog vi en bastu och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå kvart i 8 så jag kan åka till broken dreams och käka med Hanna, hennes pojkvän och hans kompis. En liten spontan middag så där kan nog bli trevligt =)


dags att koppla AV

Nu är alla läxor klara, finally!
Idag ska jag bara ta det lugt och ladda inför imon för då blir det utgång med mina flickor, falutjejerna och insjöntjejerna, jag längtar jag längtar!

Idag bokades studentkryssningen jihooow, 9 Maj blir det!


ÄNTLIGEN

Nu skrev jag precis klart de sista raderna på landanalysen! Dagen har varit fullspäckad med plugg. Började plugga runt 6, halv 8 kom Martin hit och vi pluggade till 11 tror jag hon var. Tack som fan för hjälpen, hade aldrig klarat det utan dig! Nu är det bara lite finslipning som saknas men det ska göras imon för nu ska jag gå och lägga mig. Konstigtnog är jag inte trött men det kan hända att jag är övertrött..I morgon väntas mycket stress så jag hoppas jag får en bra sömn de få timmarna jag får sova.

Jag skippade till och med innebandyträningen idag för att plugga klart det sista. Här bjuder jag på en bild på min otroligt snygga vän jennie från seriestarten =)
God natt me er!




Laserdome med tacos

Matteprovet kändes helt okej, jag får nog ett G skulle jag kunna tro. Efter provet hade vi ett hål på några timmar så då passade jag på att plugga, duktig som jag var =) sen hade vi bad. Efter badet bastade jag en stund och det var ju inte igår, det var ruskigt göit! 
Efter skolan var det personalfest/möte på Ice. Där bjöds det på tacos och senare spelade vi laserdome. Själv kom man väl fyra båda matcherna. Bra jobbat!
När jag kom hem var det bonde söker fru på tv:n, allstå vilka jävla lirare det är med!!!
Nu väntas en lång natt med landanalysarbete..........

Ska försöka sno bärbara av Lovan och gå ut till mitt andra hem, utehuset. 
Schlafen sie gut.

 


                                                                                                                                  

                                                                                                                                   Det är fanimig komiskt


matte c

Nemen oj vad trevligt med lite gästbloggande i min ynkliga lilla blogg! :D
Vi är väl bara för grymma Lovisa Hååg!

Dagen började med en avocadomacka framför tv:n runt 10.30, försökte mig på landanalysen men lyckades inge vidare, några riwerside avsnitt lockade mera höhö. Runt halv 3 mötte jag upp bryngel på solstationen och sen begav vi oss till stan för att fixa lite med projektarbetet. Vi gjorde tyvärr inga större framsteg idag..När jag kom hem åkte jag hem till Lovis. Vi pluggade matte från kl 16.00-21-00, i hela 5 timmar som sagt! Jag har nog aldrig pluggat så länge i rad men det gick hur bra på hellst, tiden bara rann iväg. Tack Lovis! Trevligt var det att snacka ur sig med dig också, det var väldans länge sedan.. Nu hoppas jag bara på att det sitter tills imon då det första matte c provet ska skrivas. Nu är det godnattens för min del =)


de ryker om oss!

hej hopp en tisdagskväll!

två sönderbrända hjärnor sitter bakom skärmen och osar.
ikväll har jag och josefine nämligen pluggat matematik i fem timmar!
EN FETING ELOGE TILL OSS!

OVER AND OUT

Lovis

STYLIST SÖKES!!!!

HJÄLP OSS!

Finns det någon som möjligtvis känner en stylist av något slag, någon som vet hur man stylar med färg och form?!?! Vi behöver en sån till vårat projektarbete. Hör av dig till mig då!! Du skulle vara guld värd!!!!!


myspys

Måste bara säga att jag har det otroligt gööit just nu, jag sitter i ett fotbad framför tv:n med en påse BEARNAISE CHIPS! min nya favorit :D


alonee

Sitter just nu i soffan men coldplay i högtalarna och bara tar det LUGNT! mammi, pappi och Lovi är i Göteborg för Lovan ska ha återträff med språkresor imon så jag har huset för mig själv heela helgen, underbares. Det ska jag fira med att plugga och jobba..kul. Jobbet ska dock blir riktigt kul, ska göra min första helg men plugget känns ju inge vidare..


lite bilder

Lagfesten/avslutningen var kanonkul! Vi höll till på mat&potatis i romme med herrlaget. Det bjöds på tacobuffé och en storbildsskärm var fixad för att kunna titta på sverigematchen (som gick åt skogen)
Efter maten satte matchen igång, själv såg jag bara 20 min av den, jag, emma och linnea tyckte poolen lockade mera ;P Kvällen fortsatte där ett bra tag innan vi hoppade in i bastun och hade det trevligt ;D Som tur var missade jag ingen höjdar match. Runt halv 12 drog vi oss mot S1 där kvällen slutade :) Jag kommer saknar fotbollen och tjejerna nåt enormt!!
















tjuvar bilder från Jennifer =))

TAck för en toppenfredag!! =)) ni är så himla goooa




Insjön

Jag och Jennie ska hem till Jennifer i Insjön idag och ha idolmys och sova där :) Det var flera år sedan vi hälsade på dig. Jag längtar som bara den! 16.20 lämnar tåget stationen så nu lära jag hojja till konsum och ta ut lite pängä.

TJAO


Match

Idag ska jag spela min första innebandymatch på ca 4 år! Dock är det bara en träningsmatch och vi möter tydligen 94:or :P Men jag är PEPP! Som jag har saknat innebandyn!


För det blir..

Hudik över helgen! Vi ska fira Jens och Linus som fyller 20! Grattis till er! :D


RSS 2.0