Idag var jag jätter duktig =)

Dagen började med en matte lektion, drog till YA på hålet och fixade en till grön plutt, sprang en mil på 63 min (väldigt nöjd med tanke på att det var ett år sedan sist haha) sprang hem, tog en dusch, åkte och jobbade i 4 timmar och nu sitter jag här =)  

Kassa

Idag fick jag prova på att stå i kassan, det var faktiskt riktigt kul, fick bara snälla kunder dessutom =)

JOBB!!

Idag gjorde jag mitt första pass på Max, äntligen ett jobb! Känns otroligt skönt!!!

trattkantarell

Idag var jag ute i skogen med mor&far och plockade svamp haha. Det var första gången i mitt liv vad jag vet iaf, jag fick faktiskt runt 7 st trattkantareller. Den ni! Först tog jag och pappa en vända, sen blev det en fik sen satt jag och mamma kvar i solen och njöt medan pappa tog en till vända och lyckades fylla en halv liten hink =) Kvällsmaten blev därför bruschetta med svamp! mums!

Ikväll åkte jag, linn, fanny och stina till Jessica på fest, vilket var trevligt!

Nu ligger jag i mitt kära utehus med datan i knät och ett kallt glas cola bredvid mig, göööit!
god natt


GRATTIS MATILDA 18!!!

Nu är jag hemma från en trevlig kväll med Matilda. Den började hemma hos henne med hennes släkt och god mat, sen hojjade vi ner till bakfickan och satt där ett tag =) Det varade inte allt för länge för vi ville hem och ladda inför imon då vi ska ut på riktigt ;) Tack för ikväll göllet!! <3


lediga tisdagar <3

Kan börja med att berätta att jag var och tittade på hockey igår med hanna, hennes SÖTA lillebror och adam :D Hennes lillebror Albin 7 år, är det sötaste jag vet ^^ Vi hade en lååång diskussion om disney hela vägen hem. Jag skrattade så tårarna rann och magen krampade :D Tack för en härlig tripp hönni!

Idag är det tisdag och det betyder att jag är ledig, jippi! Dock fick jag ingen sovmorgon för att jag skulle upp på en körlektion 8.40. Den gick ju åt skogen, men men. Alla har väl dåliga dagar ibland? Nu väntar jag på att klockan ska slå 12.40 så jag kan bege mig mot kupolen och möta upp Hanna. Vi ska titta på kläder inför på lördag, för då blir det S2 med Matilda som fyller 18 på fredag!!


RSS 2.0