Mysig helg

Fredag
I Fredags kväll var jag med Linn, Emelie och Martin. Vi var först hemma hos Emelie och sen drog vi ut på en cykeltur där vi stannade i parken bakom tenoren och chillade. Man lär ju ta vara på vädret. När vi blev lite frysna hojjade vi hem till Martin och lyssnade på coldplay och myste. Kvällen var mycket mysig! Det var ju flera år sedan jag hängde med er mina älsklingar!

Snygga brudar

cooling

Lördag
Lördagen började med en dammsugning i näst intill hela huset. Efter det solade jag en stund innan jag och Matilda cyklade hem till våra gemensamma kusiner som fyllde år. Där bjöds det på en mängd av fika, mums. Efter det cyklade vi hem och jag åkte med Johan, David, Elin och Lovan och badade i bäsna. Det blev första doppet för iår, det var riktigt skönt. Det var bara jag, Johan och Lovan som vågade oss i ;) När vi kom hem tog jag mig en dusch och sedan åkte jag och Johan hem till honom för att grilla plus lite jordgubbar, gött blev det! Efter ett tag kom David och vi kikade på robinson en sväng. Sedan cyklade jag och Johan ner på stan och satte oss på S1 ett tag. Rätt som det var dök Kia upp och drog med mig till skrubben en vända. Kl 1 tröttnade vi och cyklade hem. Mycket trevlig dag :) 


Johan ger sig ut på sjön

Söndag
Idag har det varit en underbar dag! När vi vaknade åkte vi först till kupolen en sväng. När jag kom hem ringde jag Kia och hörde om hon ville följa med mig och Johan och bada och hon och hannah var på. Vi hämtade upp dem och Simon sen drog vi till haganäs och badade. Stackars kia blev bokstavligt i kastad av boysen haha. När vi kom hem skulle johan cykla hem så jag la mig i solstolen och solade ett tag till. Klockan 8 tog jag och Emma oss en promenix runt älven, jag får inte nog av att vara ute!! På vägen hittade vi liljekonvaljer. De luktar så fruktansvärt gott så vi plockade en varsin bukett till våra mammor som har morsdag idag :)


Emma :)

JARÅÅ

Jag började med att gå upp halv7 imorse även om vi började 10.50 för att skriva klart om Borlänges näringsliv. Jag gjorde det och fick VG så nu har jag ett VG i företagsekonomi i A och B kurserna :D Idag fick jag också reda på att jag fixade VG i matteb!!! Vilken underbar känsla!

Idag på svenskan fikade vi ute i solen. Vår lärare hade bakat och skrivit en låt om alla i klassen. Hon hade även skaffat en gitarr så Martin spelade till texterna som hon hade skrivit. så sööööt. Det var super mysigt. När jag kom hem drog jag på mig bikinin direkt och hojjade hem till matilda. Vi stekte ett bra tag på hennes altan sen trixade vi lite oxkså, myys =) Nu sitter jag här och övar in lite låttexter till Peace&love. www.letssingit.com säger jag bara ;) Snart ska jag äta och sedan får vi se vad som hittas på till kvällen. 



Inte mycket kvar nu..

Idag fick jag två arbeten klart och nu är det endast två sketna uppgifter kvar i skolan. Det jag har kvar är att skriva om Borlänges näringsliv och svenska nationella, suck. Jag sitter hellre på spotify och lyssnar på the sounds - no one sleeps when I'm awake. Mycket mycket bra låt må jag säga!
Jag kom nyss hem från en rolig fotbollsträning och känner mig något schleten och inte direkt pepp på att plugga men nu jäklar ska jag få det gjort! HELG IMON JU! Efterlängtat.
pussi


skriva och åter skriva

Idag har jag tillbringat hela dagen åt att skriva så varför inte skriva ett blogginlägg medan man ändå är igång? På naturkunskapen skulle vi svara på massa frågor om gener och lämna in, på tyskan hade vi ett skriftligt nationelltprov och när jag slutade kvart över ett gav Ginsby ett förslag om att plocka fram en bärbar och skriva klart uppgiften om en ledare. Jag lyssnade på honom och satt kvar i skolan till halv 4 och skrev, vilket jag är väldigt glad över. Nu har jag bara två uppgifter kvar, sen tar jag sommarlov! Snart bär det iväg på träning, känner mig helt färdig men det blir nog kul när jag kommer dit. 
Hojj   

high heels

hallu
Idag hade vi idrott och då sprang jag två kilometer och det tog kål på mig. Jag kommer inte ihåg när jag var ute och sprang senast men skönt var det iaf. Idag hade jag de högsta klackarna jag någonsin har haft på mig. Jag avskyr verkligen min längd men idag sket jag i allt och tog på mig mina nya skor och det kändes UNDERBART! Känner mig faktiskt stolt som vågade :D Jag tycker att det är så fruktansvärt snyggt med klackar! 
När jag kom hem gjorde jag mig en väldans god smoothie med apelsinjuice, en banan och frysta jordgubbar. Den är att rekommenderas vill jag lova. Jag tog med mig den upp till datorn där jag pluggade en sväng innan Emma kom. När hon kom så hjälpte hon mig en hel del med att skriva. Tack gullet det blev super bra! Sen drog vi oss ner till min altan, drack saft, käkade glass och myste i solen. Kl 7 gav vi oss iväg till bragematchen där vi mötte upp Emmas pojkvän Andreas och senare kom även Hanna och hennes pojkvän. Där satt jag ensam mitt emellan två par och saknade Johan hihi.
Natti natti


Söndag

Nu har jag hittat tillbaka till bloggen som så många gånger förr. Min kära syster har precis stylat om den, kände att det var på tiden haha. Men den är bara tillfällig, jag ska fixa en ny någon annan dag när jag har tid.

Morgonen började med en frulle och sedan tog jag mig i kragen och gick en promenix runt älven i det fina vädret. När jag kom hem la jag mig i solstolen och stekte i min nya bikini och jag fick allt mina första bikinilinjer ;) Sen var det mammas tur att vara hurtig att gå en promenad, jag som inte hade något vettigare för mig följde med och det var mycket trevligt. När vi kom hem hade pappa lagat fruktansvärt god mat plus att han hade bakat en sockerkaka och vispat grädde. MUMS! Eftersom att vädert är underbart satt vi ute och åt och umgicks i hela 2 timmar. Pratade bland annat om min resa till USA som bär iväg den 3 juni!! GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!

Jag kan ju berätta att jag hade besöksrekord idag!! Hela 3 personer har varit och kikat ;) wohow

tjatja 

RSS 2.0