hemma..

Nu är man hemma och det är jätte tråkigt, vädret är ju verklign piss.. Idag är det midsommar men det märker man ju knappast.
Annas fest var ialla fall skit rolig. Först åt vi sen badade vi :D
Här kommer bilder


 



sista dagen! :(

Det blev lite shopping igar igen sa nu har jag inhandlat min fjarde pase fran forever 21 ;) Det var sorgligt att lamna min favvoaffar. Nar vi kom hem gjorde jag och anna en musikvideo i poolen moha sen akte vi till riverwalk och at mexikanskt med carina :) Vi han bara hem och vanda sa drog vi pa bio med annas kompis mika. Vi sag drag me to hell, jag vet inte riktigt vad jag ska saga om den filmen, den hade sina laskiga stunder  men den var mest komisk :P Men den samsta filmen jag har sett har pa bio ar land of the lost! Det finns ingen film som slar den, den var sa sjuukt dalig sa det finns inte! Jag somnade sista 20 minutrarna haha. 
Nu har jag packat vaskan :( Jag vill verkligen inte aka hem! Jag vill inte lamna alla skona manniskor och vadret! 
Ikvall ska Anna ha ett hejdaparty med alla hennes kompisar, vi ska bada i poolen och ata massa gott. Det kommer bli grymt men sorgligt att saga hejda till alla hennes vanner.. 
Som tur ar vantar midsommar och peace&love dar hemma sa natt kul har jag att se framemot :) 
Nu ska vi aka till target med sota Moira :) Pussheej

sol, sol, stranalde sol

Igar akte jag och anna till the alamo och lasre mig ytterligare lite historia, tack! Sen gick vi in pa rivercentermall och shoppade ater igen pa forever 21 :D  Pa eftermiddagen akte vi pa det sista graduationspartyt for den har resan. Det var mycket trevligt. vi spelade lite spel och sa. Pa kvallen gjorde carina middag till oss och det var super gott. rakor med avocado och mango mums. resten av kvallen tillbringade vi hemma for forsta gangen haha. Nu har jag legat ute i solen och brande mig ratt hart sa blev tvungen att ga in en vanda haha. Nu ska vi till fiesat texas igen och sen pa en sista shopprunda.
hejdaa

Austin / Becca 18

Igar var jag, anna och Margaurite forst i Austin, dar gick vi pa ett museum och larde mig lite om texas historia, det var jatte intressant! Harligt att Anna drar med mig pa lite historia, jag kan ingenting om sant :P Efter det shoppade vi lite. Nar vi kom hem akte vi till Becca som fyllde 18. Det var jatte mysigt! Pa natten akte alla till en pool som fanns i deras omrade och badade och spelade lite volleyboll :D  Det var jatte varmt i vattnet. Efter det aktre jag, anna, caroline och rachel hem till Becca och sov dar. Hennes mamma var jatte sot och gjorde vofflor till alla oss i morse med jordgubbar och sirap sa klart :P Vi kom hem for en liten stund sen men nu ska vi till the alamo och kika sen ska vi pa det sista graduatingpartyt haha :D Denna gang ar det hos Ariana. Om jag ska vara arlig sa kanns det ratt skont att det ar det sista, visst har det varit kul men nu racker det faktiskt :P
hejhej

Fiesta texas

Igar akte Eric och hans flickvan tillbaka till schweiz sa nu ar det ganska tomt har hemma. Igar  var vi pa fiesta texas i vattenparken och det var sjukt varmt men jatte roligt. Vi akte en jatte rolig sak som sag ut som en enorm toalett :D Nar vi hade akt allt vi ville bytte vi om till vara klader och drog nagra berg-och-dalbanor :D Nar vi skulle leta pa bilden sa hittade vi inte den. Vi gick runt pa parkeringen i varldens hetta i 15 minuter och var helt slutkorda, men som tur var sa hittade Anna den efter en lang stund av sokande. Nar vi kom hem skulle vi ater igen pa ett graduationsparty. Denna gang hemma hos Cameron. Det bjord pa jatte mycket god mat. Kl 21 akte jag, Anna, rachel, Becca och Alexander till vattenpipestallet igen och chillade nagra timmar.
Nu ar Anna pa Carinas kontor och skriver tackkort till alla som hon fick presenter av pa graduation sa jag sitter har och fordriver tiden. Nar hon kommer hem ska jag, hon och Carolie aka till AUSTIN! :D Sen ikvall blir det party for Becca som fyller 18 :D
Tjaraa





Gaybar

Igar var Anna pa skolan och sa hejda till sina larare sa jag lag hemma vid poolen och solade och simmade nagra vandor. Pa eftermiddagen kom hon, Moira och Adriana och hamtade mig och sa akte vi til sonic och kakade. Pa kvallen kom Rachel och vi fixade oss infor en utekvall pa en gaybar mohah. Efter en etund kom aven Polly och da akte vi ivag. Kvallen borjade med en runda runt riverwalk dar va at lite smatt och plock och sen gick vi vidare mot baren. Det kostade egentligen 20 dollar men vi kom in gratis :D Har jag tur den har resan eller vad?
Det var inte alls mycket folk i borjan, ganska lam stamning, ingen dansade, suck... Jag hade ju forvantat mig att alla skulle dansa. Efter ett tag borjade det rulla in lite mer folk sa da dansade nagra iaf haha. Vilkan moves bogarna hade alltsa :D Senare pa kvallen var det en tavling for transvestiter som dansade och mimade till latar nere pa scenen. Det kan ha varit det sjukaste jag har sett! Tjocka man med magtrojjor som dansade pa strippstangar hahaha XD

 

Coldplay!!

Igar var vi pa coldplay! VILKEN KONSERT!!
Vi hade egentligen platser langst bort, hogst upp men nar vi hade setat dar i bara 10 minuter kommer det en randomkille och satter sig bredvid mig och fragar om jag ar ett stort fan av coldplay och sjalvklart ar jag det, svarade jag. Da fragade han hur manga som var i mitt sallskap och jag svarade 3 och da FRAGADE HAN OM VI VILLE HA GRATIS BILJETTER NERE VID SCENEN! givetvis ville vi det :D Sa vi fick biljetter av honom och gick ner och satte oss pa fjarde raden framefran och lyssnade forst pa snow patrol. De var sjukt bra! Nar konserten borjade stallde vi oss framme vid staketet. Vi var sa nara sa vi till och med sag hans svettdroppar :D Inte nog med det. Nar konserten var igang dok plotsligt jag och anna upp pa bildskarmen, INZOMADE! 
Har kommer det lite bilder














12.56

raknade nyss mina myggbett pa benen och kom upp i 27 stycken :)

The hangover

Idag har jag gatt pa bio med anna och hennes kompisar, biosalongerna har ar huge! det fanns 24 stycken dar vi var. Vi sag the hangover. det ar latt den roligaste filmen jag har sett!! hur bra som hellst :D Nu tittar vi pa he's just not that into you, ocksa en bra film. 
God Natt

The graduationsday

Den var igar den. Det var jatte kul att vara med pa en Amerekansk skolavslutning, det holls jatte fina tal och Anna pratade pa svenska, good girl ;) Efter det akrte vi till riverwalk och at pa en Italienskrestaurang och det var super gott. Nar vi kom hem akte jag ivag med Polly i hennes bil ner till downtown, vi strosade omkring pa riverwalk och sa sjong vi pa en karaokebar men vi sog, jag var skit hes haha. Pa slutet skrek hon: she's comming from Sweden, she knows what she do! och alla borjade applodera haha. Jag alskar den tjejen. Efter det akte vi till ett gettho stalle och lyssnade pa musik men det var ganska trakigt sa vi akte ganska tidigt. Nu har Anna precis vankat sa jag ska titta vad hon holler pa med. Hejs :)

Gardagen

Gardagen var hur rolig som hellst. Det kom jatte mycket folk. Jag traffade Annas kompis Polly som ar langre an mig jihoow! Hon var stort skon, vi gick runt och filmade folk och intervjuade gasterna :D Jag och Poly ska ut pa nagon club ikvall nar Anna ska pa graduation pa skolan :D Nar Annas fest var over akte vi till ett vattenpipastalle och rokte med Annas grannar, Erik och hans tjej. Skit mysigt! I morse simmade jag i 30 minuter och nu har jag precis duschat, Anna har akt ivag till skolan och vi ska dit om 10 minuter sa nu moste jag saga tack och hej!

Graduaion

Idag har jag och Anna varit pa the Mall igen och jag kopte ett par skor for 4 dollar!! Nar vi kom hem borjade vi fixa infor Annas graduations party, vi vek over 100 servetter haha. Det kommer runt 70 gaster ikvall sa det ar mycket att fixa. Idag har jag aven pratat med mammi, det var kul! :) Efter partyt ska vi aka till en annan kompis till Anna som ocksa har sitt party idag. Har ar det partyn varje dag haha.
Jag fick ett sms fran Lovis idag och hon berattade att hon ar med pa MIKAs hemsida nu!! Grattis fan vad roligt :D
TjaTja  

The Mall

Dagen borjade hemma hos Rachel dar vi sov i natt. Gardagen var super kul! Alla ar helt underbara har! Nar vi kom hem simmade jag och Anna i deras pool i 20 minuter, vi har bestamt oss for att vi ska gora det varje dag, men vi for val se hur lange det haller i... Efter varat traningspass solade vi ett tag, det ar typ 35 grader har :D Sen akte vi to the Mall och dar gick vi in pa Victoria Secret och sen kopte jag ett linne pa Forever 21 :D Nar vi kom hem blev det snabba puckar att fixa mat som vi skulle ata innan vi skulle sitta barnvakt at Annas larare klockan 3. Tyvarr hann vi inte med det sa Anna drog ihop en matssack med notter, morotter, kakor, yogurt och mandariner haha sa nu ar man nogot hungrig. Strax ska vi aka till min fasters venesage (tror det stavas sa) sen ska vi pa ett graduation party hos Annas kompis :) 
See ya

Framme!!

Hello!
Jag kom hit klockan 11 igar kvall och da tog vi Annas bil och akte till ett glassstalle dar man fick gratis glass mellan kl 8-12 pa kvallen. I morse vackte Carina mig och sa att jag var tvungen att ga upp och duscha for Anna skulle komma och hamta mig for vi skulle ata lunch med hennes kompisar. Vi kom nyss hem och nu ska vi ut och sola och bada i deras pool. Det ar sjuukt varmt har!! Ikvall ska vi pa partay hos Annas kompis och sen ska vi sova dar. :D
Bye Bye

Om 12 timmar far jag mot USA

Idag var jag först i skolan och sen följde jag med Johan hem och tittade på film ett tag sen drog jag hem till mig. Tråkigt att jag inte får se dig på två veckor gubben! Men du drar ju till aya napa och har det gött samtidigt som jag är borta. Ha så fruktansvärt kul på studenten nu! Jag önskar att jag hade kunnat vara med. När jag kom hem packade jag det sista. Det blev två väskor och båda väger ca 12 kilo var. Jag är bäst på att packa, jag fick med mig 7 par skor också haha. Efter en stund kom kära Matilda och gav mig lite tips om min packning och sa hejdå. Även du ska till utlandet och ha det skönt när jag är borta. Ha så himla mys!
Nu ska jag snart sova för jag ska upp kl 4 och bege mig till Aaarlandaaaaa.


SeaWorld för 11 år sedan
 

RSS 2.0