Framme

Nu har jag tillbringat en hel dag i tyskland. Dagen började med en frukost med endast Lindas pappas nya fru som inte kan ett ord engelska. Linda akte tidigt imorse pa en jobbintervju i Berlin och hennes pappa jobbade. Ni kan ju tänka er hur tyst den frullen var. Vi at och skrattade lite emellan at ingenting  haha. Men hon är jätte gullig. Halv 8 kom Franzi (mobergs tysk) och körde mig till skolan i hennes sprillans nya gula bubbla. SJUKT SNYGG! Skolan började med en gemensam frukost med alla utbyteselever sen följde jag och josefinorna med pa mattelektionen. Deras skola är ganska stor men det gar knappt 400 elever pa skolan. Den är väldigt rutten om man jämför med Sverige. De använder fortfarande svarta tavlan och det är allmänt skitigt. Nagon matsal har dom inte men vi hade med oss mackor och sötsaker som vi fick äta i en sal med bord och stolar. Efter "luchen" hade vi idrott. Idrottshallen var enorm! Dom delade in hallen i tre delar med, hockey, volleyball och fotboll. Man fick välja vad man ville göra sa jag spelade fotboll och volleyboll. Tyskarna duchar inte efter idrotten sa därför gjorde inte vi heller det. USCH vad äckligt! Efter idrotten gick vi en promenad genom Münscheberg med en guide, ganska trakigt. Sen gick hela gruppen och at världens godaste pizza!! MUMS. Sen bowlade vi i en tattig liten hall med tre banor men det var skojj.
Nu kom Linda precis ut ur duschen sa jag ska borsta mina tänder och sen ska vi sova. Skriver senare :)
Auf Wiedersehen

flummmm

Idag var det flum på hög nivå men jag gillar't. Alltid kul att skratta :D
Jag nyss packat klart allt som kan fixas idag, resten får jag plocka i imorgon. Fyra par skor får följa med haha.
Imorgon kl 11.52 lämnar tåget perrongen för att  till ARLANDA men jag har inte en blekasta aning om när flyger går men det visar sig. En vecka i tyskland som utbytesstudent väntar och det kommer blir grymt kul!
Skriver kanske ett och annat inlägg där nere.
Tjaao

Romme

Idag var jag i romme med Matilda, Linda, Johan och två tjejer i hans klass. Det var väldigt trevligt! Det blev ju ett och annat hopp i guppen medan Linda filmade :D
Jag pratade nyss med min tysk Linda på msn, Gah vad jag längtar! Inte imon men nästa dag far vi :D


En butter man i liften

Första dagen med vårkänsla

Idag har jag och Matilda setat på hennes altan och chillat i solen, vante underbart? Jag var också hurtig nog och skottade en vända. Imon blire romme på friluftsdagen, hoppas vädret håller i sig!

2 dagar kvar till Tyskland!!  


RSS 2.0